Project Description

Liofilizált Földieper

A földieper könnyű termesztésének és ízének köszönhetően nagy népszerűségnek örvend. A gyümölcs segíti a raktározott zsír égetését, antocianin tartalma javítja a rövid távú memóriát, C-reaktív protein csökkentő hatása miatt pedig csökkenti a szervezet esetleges gyulladásait. A liofilizált földieper a fagyasztva szárítás kíméletessége miatt szinte teljes egészében megőrzi a friss gyümölcs sajátosságait. A szeletel földieper étcsokoládék, müzlik, teák kíváló alapanyaga lehet, valamint önmagában is remek nassolni való. A liofilizálás hátránya azonban, hogy a termék a nedvességre és a fizikai behatásokra érzékeny, így csomagolása és szállítás különleges odafigyelést igényel.

Amennyiben szeretnéd kisebb kiszerelésben megvásárolni a terméket, akkor kérjük kattints ide.

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g
Energia 286/1200 Kcal/KJ
Zsír 3,7 g
Amelyből telített 0,3 g
Szénhidrát 50,9 g
Amelyből cukrok 50,6 g
Rost 15,1 g
Fehérje 7,6 g
0 g
Megvásárlás magánszemélyként