Liofilizált Földieper
A földieper könnyű termesztésének és ízének köszönhetően nagy népszerűségnek örvend. A gyümölcs segíti a raktározott zsír égetését, antocianin tartalma javítja a rövid távú memóriát, C-reaktív protein csökkentő hatása miatt pedig csökkenti a szervezet esetleges gyulladásait. A liofilizált földieper a fagyasztva szárítás kíméletessége miatt szinte teljes egészében megőrzi a friss gyümölcs sajátosságait. A szeletel földieper étcsokoládék, müzlik, teák kíváló alapanyaga lehet, valamint önmagában is remek nassolni való. A liofilizálás hátránya azonban, hogy a termék a nedvességre és a fizikai behatásokra érzékeny, így csomagolása és szállítás különleges odafigyelést igényel.
Amennyiben szeretnéd kisebb kiszerelésben megvásárolni a terméket, akkor kérjük kattints ide.
Tápérték információ
Átlagos tápérték | 100g |
---|---|
Energia | 286/1200 Kcal/KJ |
Zsír | 3,7 g |
Amelyből telített | 0,3 g |
Szénhidrát | 50,9 g |
Amelyből cukrok | 50,6 g |
Rost | 15,1 g |
Fehérje | 7,6 g |
Só | 0 g |