Liofilizált őszibarack
Az őszibarack frissítő, üdítő hatású, magas vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően jót tesz a szívnek és az érrendszernek, csökkenti a vérnyomást, B-vitamin tartalma pedig bőr- és hajszépítő hatású. Magas rosttartalmának hála, elősegíti az emésztést. A liofilizálás előnye, hogy a friss gyümölcs ásványianyag és vitamin tartamát a fagyasztva szárított gyümölcs szinte érintetlenül tartalmazza, ugyanakkor velejárója, hogy a gyümölcs a környezeti behatásokra és a nedvességre érzékennyé válik. Szállítása és csomagolása emiatt kiemelt odafigyelést igényel. Az őszibarack előnyeiről ide kattintva találhat további információkat.
Tápérték információ
Átlagos tápérték | 100g |
---|---|
Energia | 325/1360 Kcal/KJ |
Zsír | 0,84 g |
Amelyből telített | 0,08 g |
Szénhidrát | 67,9 g |
Amelyből cukrok | 61,06 g |
Rost | 14,66 g |
Fehérje | 5,8 g |
Só | 0 g |