Liofilizált őszibarack

Az őszibarack frissítő, üdítő hatású, magas vitamin- és ásványi anyag tartalmának köszönhetően jót tesz a szívnek és az érrendszernek, csökkenti a vérnyomást, B-vitamin tartalma pedig bőr- és hajszépítő hatású. Magas rosttartalmának hála, elősegíti az emésztést. A liofilizálás előnye, hogy a friss gyümölcs ásványianyag és vitamin tartamát a fagyasztva szárított gyümölcs szinte érintetlenül tartalmazza, ugyanakkor velejárója, hogy a gyümölcs a környezeti behatásokra és a nedvességre érzékennyé válik. Szállítása és csomagolása emiatt kiemelt odafigyelést igényel. Az őszibarack előnyeiről ide kattintva találhat további információkat.

Tápérték információ

Átlagos tápérték 100g
Energia 325/1360 Kcal/KJ
Zsír 0,84 g
Amelyből telített 0,08 g
Szénhidrát 67,9 g
Amelyből cukrok 61,06 g
Rost 14,66 g
Fehérje 5,8 g
0 g