Project Description
Mandula pálcika – nyers
A mandula pálcika Spanyolországból vagy az Egyesült Államokból érkezik hozzánk. Létezik belőle pörkölt, és natúr hántolt verzió is. Kérésre bármely típust be tudjuk szerezni, azonban állandó jelleggel a natúr verziót tartjuk készleten. A forgácsolt/pálcika mandula szelethez hasonló felhasználási területeken használható, ugyanakkor intenzívebb íze miatt, amennyiben nem a termék díszítése és befedése a cél, akkor karakteresebb ízt és texturát adhat a tortáknak, csokoládéknak, müzliknek és granoláknak is.
A termékekről további információt találhat angol nyelven wikipedian vagy kaliforniai mandulatermesztők oldalán, illetve a natúr héjas mandula oldalán.
Tápérték információ
Átlagos tápérték | 100g |
---|---|
Energia | 628/2593 Kcal/KJ |
Zsír | 56 g |
Amelyből telített | 4,5 g |
Szénhidrát | 4 g |
Amelyből cukrok | 4 g |
Rost | 12 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 0 g |